HTML

Kis magyar Ruby sarok

Ruby fejlesztők vagyunk, így nap mint nap találkozunk megoldandó problémákkal, amiket sikeresen szoktunk abszolválni, de legtöbbször az információkat hozzá össze kell gyűjteni. Mi összegyűjtjük ezeket és leírjuk nektek, egyszerűbben, hogy ne kelljen keresni. Ilyeneket fogtok itt latni: Ruby, Ruby on Rails, merb, Ramaze, AJAX. Minden esetben Rails 2.0+ a környezet!

Friss topikok

Munkak.org

Linkblog

Felvidéki falfirkászok, szevasztok!

2008.02.01. 17:31 Tynow

Ruby fejlesztők vagyunk, így nap mint nap találkozunk megoldandó problémákkal, amiket sikeresen szoktunk abszolválni, de legtöbbször az információkat hozzá össze kell gyűjteni.

Mi összegyűjtjük ezeket és leirjuk nektek, egyszerűbben, hogy ne kelljen keresni.

Ilyeneket fogtok itt latni: Ruby, Ruby on Rails, merb, Ramaze, AJAX. Meg ezenkívűl sok jót. Arra is számítunk, hogy ti is küldtök be hírt, leírást és miegymást.

Szevasztok!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ruby.blog.hu/api/trackback/id/tr29321208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J. 2008.02.08. 18:40:42

Nagyon klassz! Alig várom, hogy a témában rengeteg anyag felkerüljön.
süti beállítások módosítása